Home | Werken & Leren | Verzorgende IG - 24 uur - Stromenbuurt (somatiek)
Terug naar Werken & Leren

Verzorgende IG - 24 uur - Stromenbuurt (somatiek)

Locatie: Het Zonnehuis

Waar je er als mens toe doet! Dat is wat Zonnehuisgroep IJssel-Vecht nastreeft. Dit doen wij door het bieden van zorg, waarbij behoud van eigen regie voorop staat, een ieder zich thuis voelt en tot zijn recht komt als uniek persoon.’  Dit doen we vanuit onze kernwaarden; betrokkenheid, waardigheid en uniciteit. Zonnehuisgroep IJssel-Vecht heeft meerdere locaties in Zwolle en Ommen en biedt zorg in de thuissituatie.

Wie zoeken wij

Voor de Stromenbuurt (doelgroep somatiek) zoeken wij een enthousiaste collega in de functie van Verzorgende IG/ ziekenverzorgende, die ons team wil komen versterken.

Dit ben jij

Je bent enthousiaste, betrokken en proactieve (gediplomeerde) Verzorgende IG die zorg wil bieden in de ouderenzorg. Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het geven van kwalitatief goede zorg aan onze bewoners. Naast het verlenen van zorg lever je een positieve bijdrage aan het bevorderen van een goed woon- en leefklimaat. Je stimuleert en begeleidt de bewoners, conform hun zorgplan, om mee te doen aan bijvoorbeeld huishoudelijke en/of creatieve activiteiten. Je onderhoud contact met familie, vrijwilligers en andere disciplines. Je observeert, signaleert en rapporteert zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties.

Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat. Je biedt professionele en persoonlijke zorg en draagt bij aan een goede sfeer waarin de cliënt zich thuis voelt.

Dit bieden wij

Een goede inwerkperiode die zo ingericht is rekening houdend met jouw voorkennis en ervaring. We vragen wat van je, maar je krijgt er ook veel voor terug. Een uitdagende werkplek, een prettige werksfeer en leuke professionele collega’s.

Een parttime contract met uitzicht op een vast dienstverband . Het salaris is conform FWG 35 -max. € 2566,28 (afhankelijk van jouw ervaring). Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en kan je gebruik maken van het fietsplan en voordelen in het kader van vitaliteit op o.a. sportartikelen en sportabonnement.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Margreet Bouwhuis 06 206 41 952. We kijken uit naar je reactie.

  • Zonnehuisgroep IJssel-Vecht vraagt standaard referenties op.
  • Voor deze functie is een VOG vereist, deze wordt bij je aanstelling door ZGIJV aangevraagd.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijsgesteld.
Solliciteer

Het Zonnehuis

Nijenhuislaan 175
8043 WB ZWOLLE
038 - 457 4574
info@zgijv.nl
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo