Home | Werken & Leren | Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) - 28 uur (afdeling Havenbuurt)
Terug naar Werken & Leren

Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) - 28 uur (afdeling Havenbuurt)

Ben jij een enthousiaste, betrokken en proactieve Eerst Verantwoordelijk Verzorgende, met passie voor de ouderenzorg? We maken graag kennis met je. Voor de afdeling Havenbuurt (doelgroep psychogeriatrie) zijn wij per direct op zoek naar meerdere enthousiaste zorgverleners die in het bezit zijn van het diploma Verpleegkundige.

Dit ben jij

Je bent een enthousiaste Verpleegkundige (BIG geregistreerd) of een ervaren Verzorgende IG met diploma EVV. Je staat stevig in je schoenen en je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je hart gaat uit naar de doelgroep psychogeriatrie, je hebt een groot inlevingsvermogen en het belang van de cliënt staat voor jou voorop. Professioneel werken, verantwoordelijkheidsgevoel en coördineren zijn aspecten waar jij je in herkent. Je bent leergierig en je wilt je blijven ontwikkelen in je vakgebied.

Als EVV-er vorm je de spil in de zorgverlening aan cliënten. Je coördineert de zorgverlening aan een groep cliënten op een van de kleinschalige settingen op afdeling Havenbuurt. Je brengt de op de cliënt gerichte zorg met elkaar in overeenstemming en je stemt deze zorg op elkaar af, bewaakt dit (individuele) proces en stuurt het bij. Je gaat hierbij uit van de vraag van de cliënt en je handelen is er op gericht de kwaliteit van leven van de cliënt te behouden en zo mogelijk te vergroten. Hierbij is samenwerking met de familie voor jou een belangrijk onderdeel. Op de afdeling ben jij in staat een sfeer te creëren waar de cliënt zich in thuis voelt.

Je bent iemand die graag samenwerkt en daarbij zoekt naar mogelijkheden. Je bent in staat om aanwijzingen, richtlijnen en werkbegeleiding te geven aan verzorgenden, leerlingen en stagiairs. Je geeft aanwijzingen aan vrijwilligers die betrokken zijn bij de directe zorg aan een cliënt en zet je in voor het vormgeven van informele zorg op de Havenbuurt. Je overlegt met behandelaars en bent in staat om aanwijzingen van behandelaars op te volgen en uit te dragen naar je team.

Dit bieden wij

We vragen wat van je, maar je krijgt er ook veel voor terug! Een uitdagende werkplek, een prettige werksfeer en leuke professionele collega’s. Je wordt actief betrokken in het verbeteren van de kwaliteit van zorg op jouw afdeling. En je krijgt daarin de ruimte om nieuwe ideeën vorm te geven op jouw afdeling. Het salaris is conform FWG 40 -max. € 2.870,58 (afhankelijk van jouw ervaring). Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en kan je gebruik maken van het fietsplan en voordelen in het kader van vitaliteit op o.a. sportartikelen en sportabonnement.

Dit zijn wij

Waar je er als mens toe doet! Dat is wat Zonnehuisgroep IJssel-Vecht nastreeft. Voor haar bewoners, cliënten, maar ook medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers. Wij zijn een ambitieuze ouderenzorgorganisatie, waarbij behoud van eigen regie voorop staat, een ieder zich thuis voelt en tot zijn recht komt als uniek persoon. Zonnehuisgroep IJssel-Vecht heeft meerdere locaties in Zwolle en Ommen en biedt zorg op het gebied van onder andere psychogeriatrie, somatiek, gerontopsychiatrie, geriatrische revalidatie, dagbehandeling en thuiszorg. Wij zijn een lerende organisatie, volop in ontwikkeling. Eigenaarschap, samenwerking, lef en specialisatie zijn sleutelwoorden hierbij. Doe je mee?

Informatie

Wil je meer informatie? Bel Roelien Lindenhovius (teamcoach) 06 83994316. Heb je interesse? Klik dan op de knop “solliciteer” en verstuur je CV en Motivatie. We kijken uit naar je reactie.

Solliciteer

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo