Home | Werken & Leren | Verzorgende IG - 16-28 uur (uren in overleg) afd. Stedenbuurt
Terug naar Werken & Leren

Verzorgende IG - 16-28 uur (uren in overleg) afd. Stedenbuurt

Locatie: Het Zonnehuis

Weet jij met jouw persoonlijkheid een band op te bouwen met bewoners en hen de structuur te bieden die zij nodig hebben? Dan maken we graag kennis met jou!

Dit ga je doen

Met jouw kwaliteiten als gediplomeerd verzorgende IG weet je maatwerk zorg te bieden aan de bewoners in de ouderenzorg geronto-psychiatrie. Je bent verantwoordelijk voor het bieden van kwalitatief goede zorg, waarbij structuur zeer belangrijk is. Naast deze zorg, draag je bij aan een prettige huiselijke sfeer en veilige omgeving waarbij ruimte is voor welzijn. Je stimuleert en begeleidt de bewoners conform hun zorgplan, je onderhoudt contact met familie, vrijwilligers en andere disciplines. Je observeert, signaleert en rapporteert en neemt vervolgacties. Met je collega’s maak je deel uit van een hecht team waarbij het belangrijk is dat alle neuzen dezelfde kant op staan om de beste zorg te leveren.

Dit bieden wij

Een betekenisvolle baan bij ZGIJV waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd. Een goede inwerkperiode waarin we rekening houden met jouw ervaring en kennis. Het salaris is conform cao VVT FWG 35 – max €2.668,93 (afhankelijk van jouw ervaring). Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, kan je gebruik maken van het fietsplan en zijn er voordelen in het kader van vitaliteit op o.a. sportartikelen en een sportabonnement.

Dit ben jij

Jouw werkervaring en jouw persoonlijke kwaliteiten maken dat jij weet welke waarde jij kan toevoegen in de ouderenzorg. Je bent zelfstandig, sociaal, verantwoordelijk en mondig. Ook is het belangrijk dat je geduld hebt, structuur kan bieden en het belang van de bewoner staat bij jou voorop. Je beschikt over een diploma verzorgende IG en je hart gaat uit naar de geronto-psychiatrie waar bewoners langdurige zorg krijgen.

Waarom kiezen voor ons?

Waar je er als mens toe doet! Dat is wat Zonnehuisgroep IJssel-Vecht nastreeft. Voor haar bewoners, cliënten, maar ook medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers. Wij zijn een ambitieuze ouderenzorgorganisatie, waarbij behoud van eigen regie voorop staat, een ieder zich thuis voelt en tot zijn recht komt als uniek persoon. Zonnehuisgroep IJssel-Vecht heeft meerdere locaties in Zwolle en Ommen en biedt zorg op het gebied van onder andere psychogeriatrie, somatiek, geronto-psychiatrie, geriatrische revalidatie, dagbehandeling en thuiszorg. Zonnehuisgroep IJssel-Vecht is een lerende organisatie, volop in ontwikkeling. Eigenaarschap, samenwerking, lef en specialisatie zijn sleutelwoorden hierbij. Doe je mee?

Interesse?

We zien graag je reactie met motivatiebrief en CV tegemoet.  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerline Zwama (Recruiter)06-83131109

Solliciteer

Het Zonnehuis

Nijenhuislaan 175
8043 WB ZWOLLE
038 - 457 4574
info@zgijv.nl
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo