Home | Werken & Leren | Wijkverpleegkundige - 24-28 uur (vast contract)
Terug naar Werken & Leren

Wijkverpleegkundige - 24-28 uur (vast contract)

Locatie: Thuiszorg

Achter elke deur schuilt een ander verhaal!

Als wijkverpleegkundige ben je, samen met het thuiszorgteam, verantwoordelijk voor de zorg aan de cliënt en mantelzorger. Jij bent het aanspreekpunt voor je team aan en zorgt ervoor dat de kwaliteit van zorg gewaarborgd wordt.

Daarnaast denk je mee over kwaliteitsverbetering en de profilering van het thuiszorgaanbod binnen Zonnehuisgroep IJssel-Vecht.

 

Dit ben jij

Je bent een verpleegkundige met een HBO-V of MGZ diploma (BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister V&VN) en hebt minimaal 1 jaar werkervaring als wijkverpleegkundige opgedaan.

Je hebt hart voor de cliënt en oog voor kwaliteit van zorg. Verder sta je stevig in je schoenen en ben je communicatief sterk. Naast zorgverlener heb je ervaring in het coachen van verpleegkundigen en verzorgenden. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vak en kunt dit overbrengen op cliënten en/of collega’s. Je hebt een belangrijke rol in de ontwikkeling van de organisatie in de wijk en bent goed in het opbouwen van relaties en netwerken (intern en extern) die van pas kunnen komen om doelstellingen te realiseren. Daarnaast zie je het als een uitdaging bij te dragen aan het team te ontwikkelen naar een zelfstandig team.  Pionieren, nieuwe werkwijzen ontwikkelen en medewerkers daarin meenemen, zie je dan ook als een uitdaging.

 

Dit ga je doen

Als wijkverpleegkundige vorm je de spil in de wijk en in het zorgnetwerk voor de cliënt. Omdat we het belangrijk vinden dat je als wijkverpleegkundige je rol goed waarmaakt, verleen je ook daadwerkelijk zorg aan cliënten. Daarnaast houd je je bezig met indiceren, het coördineren van zorg en onderhoud je het contact met externe partijen zoals ziekenhuizen en huisartsen. Zo verricht je de ene keer verpleegtechnische handelingen en de andere keer lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van procedures en protocollen ,signaleer je knelpunten in het werkproces en onderneem je actie. Het welbevinden en de eigen regie van de cliënt staan centraal!  Kortom, een functie met veel verantwoordelijkheid en uitdaging.
 

Dit bieden wij

Een uitdagende baan binnen een team die volop in beweging is en open staat voor vernieuwing en verdere ontwikkeling. Als wijkverpleegkundige neem jij hierin een voortrekkersrol in. Om je functie goed te kunnen uitvoeren, krijg je een mobiele telefoon en een laptop in bruikleen.

Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd voor 24- 28 uur per week.De CAO VVT is van toepassing, de functie is ingedeeld in FWG 50 (max. € 3.582,26).

Daarnaast bieden we een aantal interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een e-learning programma waarin je de keuze hebt uit vele trainingen en cursussen, korting op je zorgverzekering of deelname aan het fietsplan en neem je deel aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Informatie

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met onze Recruiter Gerline Zwama via 06-83131109  of  één van de wijkverpleegkundigen via het nummer; 038 4574433.

Reageren kan tot 28 februari 2019.

 

 

Solliciteer

Thuiszorg

Nijenhuislaan 175
8043 WB Zwolle
038 - 457 4433
wijkverpleegkundige@zgijv.nl
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo