Home | Werken & Leren | Vakantiemedewerkers
Terug naar Werken & Leren

Vakantiemedewerkers

Locaties: Het Zonnehuis, De Esdoorn, De Hoekstee, De Riethorst, Thuiszorg, De Venus

Vakantiewerk, met een goed gevoel!

 

Dit is Zonnehuisgroep IJssel-Vecht!

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht is gespecialiseerd in de zorg voor ouderen met verschillende vormen van dementie en belemmeringen in lichamelijk, psychisch of sociaal functioneren. Wij geloven dat de mens in iedere levensfase waardevol is en willen dit blijvend actief ondersteunen. Wij bieden zorg en behandeling vanuit vijf locaties in Zwolle en één in Ommen. Elke locatie heeft een eigen gezicht. Ook bieden wij zorg en behandeling aan huis.

 

Vakantiewerk

Voor de zomerperiode zijn wij op zoek naar vakantiekrachten om onze collega’s te ondersteunen op de verschillende locaties. Vooral in de maanden juni, juli en augustus hebben wij plek voor jou!

Jouw taken als vakantiewerker zijn heel divers. Je werkt in teamverband en ondersteunt de collega's in de volle breedte bij de zorg voor onze bewoners. Denk hierbij aan dagelijkse activiteiten die voor jou vanzelfsprekend zijn, maar waarbij onze bewoners jouw hulp goed kunnen gebruiken! De werkzaamheden worden in overleg bepaald en zijn afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Dit ben jij!

  • Gemotiveerd
  • Een echte aanpakker
  • Een collega waar wij energie van krijgen
  • Iemand die ook graag in de weekenden of avonddiensten werkt
  • Minimaal vier tot zes weken beschikbaar 
  • Woonachtig in de omgeving van Zwolle – Ommen
  • Leeftijd minimaal 16 jaar, voor de thuiszorg moet je minimaal 18 jaar zijn;

Vakantiekrachten die zorgfuncties verrichten dienen een opleiding te volgen tot verzorgende IG niveau 3 of Verpleegkundige niveau 4 of 5

Voldoe jij aan bovengenoemde eisen, heb je affiniteit met ouderen én wil je vakantiewerk doen met een goed gevoel? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier.

Dit bieden wij!

Wil je ervaring opdoen in de zorg én tegelijkertijd een zakcentje bij verdienen?

Zonnehuisgroep IJssel- Vecht heeft mogelijkheden voor vakantiewerkers vanaf 16 jaar en voor in de thuiszorg vanaf 18 jaar. Vakantiekrachten die zorgfuncties verrichten, verdienen bij ons een salaris conform de cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Dus leuk vakantiewerk dat nog goed betaalt ook! En naast het reguliere salaris ontvang je natuurlijk ook vakantiegeld en een uitbetaling van de opgebouwde vakantie-uren.

Vragen?

Heb je nog vragen? Bel of app naar met onze Intercedente,  Marjon Boersma via 06-12 503 057 of  Recruiter, Gerline Zwama via 06-83 13 11 09  of mail naar werken@zgijv.nl

 

Solliciteer

Het Zonnehuis

Nijenhuislaan 175
8043 WB ZWOLLE
038 - 457 4574
info@zgijv.nl
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo