Home | Werken & Leren | Verpleegkundige Niveau 4 -De Hoekstee- 16 uur per week
Terug naar Werken & Leren

Verpleegkundige Niveau 4 -De Hoekstee- 16 uur per week

Locatie: De Hoekstee

Voor onze Zorglocatie de Hoekstee zijn we op zoek naar een niveau 4 verpleegkundige. De unieke huiselijke locatie is te vinden in het gezellige stadje Ommen. De Hoekstee biedt zorg aan cliënten met dementie, met een passend zorgzwaartepakket.

Wat ga je doen?

Als Niveau 4 Verpleegkundige ondersteun je collega’s op de Hoekstee door mee te helpen bij de (complexe) zorgverlening, door hen te coachen en door het geven van adviezen. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van zorg.

Binnen de Hoekstee is veel aandacht voor kleinschalige zorg. Cliënten die bij ons wonen, leven zo normaal mogelijk met elkaar in een huishoudelijke omgeving en kunnen zelf (met ondersteuning) hun dagelijkse leven inrichten. 

Kenmerkend voor de Hoekstee is de centraal gelegen keuken waarin onze kok dagelijks de maaltijd bereidt. Cliënten mogen daarbij helpen, maar de keuken is vooral ook een gezellige ontmoetingsplek voor cliënten, familieleden, vrijwilligers en medewerkers.

Dit bieden wij

Een goede inwerkperiode, waarbij rekening wordt gehouden met jouw voorkennis en ervaring. We vragen wat van je, maar je krijgt er ook veel voor terug. Een uitdagende werkplek, een prettige werksfeer en leuke professionele collega’s. De vacature is vooralsnog voor de duur van één jaar. De CAO-VVT is van toepassing, de functie is ingedeeld in FWG 40 max. € 2.870,58 (afhankelijk van ervaring).

Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, kun je gebruik maken van het fietsplan en voordelen in het kader van vitaliteit op onder andere sportartikelen en sport abonnement.

Dit vragen wij

Je bent een enthousiaste Verpleegkundige (BIG geregistreerd). Je hebt hart voor de cliënt en oog voor kwaliteit van zorg. Verder sta je stevig in je schoenen en ben je communicatief sterk. Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat. Je biedt professionele en persoonlijke zorg en draagt bij aan een goede sfeer waarbij de cliënt zich thuis voelt.

Waarom kiezen voor ons?

Waar je er als mens toe doet! Dat is wat Zonnehuisgroep IJssel-Vecht nastreeft. Voor haar bewoners, cliënten, maar ook medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers. Wij zijn een ambitieuze ouderenzorgorganisatie, waarbij behoud van eigen regie voorop staat, een ieder zich thuis voelt en tot zijn recht komt als uniek persoon. Zonnehuisgroep IJssel-Vecht heeft meerdere locaties in Zwolle en Ommen en biedt zorg op het gebied van onder andere psychogeriatrie, somatiek, geronto-psychiatrie, geriatrische revalidatie, dagbehandeling en thuiszorg. Zonnehuisgroep IJssel-Vecht is een lerende organisatie, volop in ontwikkeling. Eigenaarschap, samenwerking, lef en specialisatie zijn sleutelwoorden hierbij. Doe je mee?

Interesse?

Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Gerline Zwama,  Recruiter, bereikbaar via 06-83131109 of Miranda Zwijnenberg, team coördinator , bereikbaar via 06-83129862

Solliciteer

De Hoekstee

Hessel Mulertstraat 20
7731 CL Ommen
038 - 457 4574
info@zgijv.nl
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo