Home | Werken & Leren | Verpleegkundige- De Esdoorn- woon/zorg - 28-32 uur per week
Terug naar Werken & Leren

Verpleegkundige- De Esdoorn- woon/zorg - 28-32 uur per week

Locatie: De Esdoorn

Heb jij een passie voor het werken met ouderen?

Zie jij het als een uitdaging om de best passende zorg aan onze bewoners te bieden en daarnaast coördinerende taken uit te voeren? Voor locatie de Esdoorn zijn we op zoek naar een Verpleegkundige.

Dit ga je  doen                                                                                                                                                                    

Als verpleegkundige met coördinerende taken heb je een verantwoordelijke functie. Je breng de zorgvraag in kaart en voert deze samen met jouw team uit. Tevens stel je het zorgleefplan op in nauwe samenspraak met de cliënt. Je houdt deze bij en als echte ‘spin-in-het-web’ zorg jij er voor dat vanuit de verschillende disciplines input geleverd word, hechte samenwerking hierbij is vanzelfsprekend. In relatie tot deze regiefunctie geef je functionele aanwijzingen aan je collega’s. Jij durft kwaliteit verbeteringen door te voeren en krijgt je collega’s hierin mee. Je hebt een duidelijke visie op persoonsgerichte zorg. Deze visie draag je uit bij de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van je werk als verpleegkundige.

Dit ben jij

Je bent in het bezit van een diploma Verpleegkundige niveau 4, een enthousiaste, betrokken, creatieve en proactieve collega met hart voor de bewoner en oog voor de kwaliteit van zorg. Naast het verlenen van zorg lever je een positieve bijdrage aan het bevorderen van een goed woon- en leefklimaat. Je stimuleert en begeleidt de bewoners, conform hun zorgplan, om mee te doen aan bijvoorbeeld huishoudelijke en/of creatieve activiteiten. Je bent iemand die zelfstandig en in teamverband kan werken en goed kan communiceren met collega’s, bewoners, contactpersonen en familieleden.

Dit bieden wij

Een goede inwerkperiode, waarbij rekening wordt gehouden met jouw voorkennis en ervaring. We vragen wat van je, maar je krijgt er ook veel voor terug. Een uitdagende werkplek, een prettige werksfeer en leuke professionele collega’s.

Het salaris is conform FWG 40 -max. € 2.870,58 (afhankelijk van jouw ervaring). Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en kan je gebruik maken van het fietsplan en voordelen in het kader van vitaliteit op o.a. sportartikelen en sportabonnement.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerline Zwama (recruiter) 06-83131109  of Nynke Leyrik (teamcoach) -06 200 28 599. Interesse, klik dan op de knop “solliciteer” en stuur je motivatiebrief + CV voor 7 april aanstaande, We kijken uit naar je reactie.

 

Solliciteer

De Esdoorn

Esdoornstraat 7
8021 WB Zwolle
038 - 457 4574
info@zgijv.nl
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo