Home | Werken & Leren | Specialist Ouderengeneeskunde of Basisarts Ouderengeneeskunde (met mogelijkheid opleiding tot SO)
Terug naar Werken & Leren

Specialist Ouderengeneeskunde of Basisarts Ouderengeneeskunde (met mogelijkheid opleiding tot SO)

Locaties: Het Zonnehuis, De Esdoorn, De Hoekstee, De Riethorst, De Venus

Bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht werken we als zorg en behandelaren nauw samen in de clusters eerste lijn, chronische zorg en geriatrische revalidatie (GRZ). We zijn volop in ontwikkeling binnen Zwolle en omstreken. In het kader van deze positieve ontwikkelingen op ons vakgebied en het vertrek van onze basisarts zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega.

Wat ga je doen?

Je biedt complexe medische behandeling aan kwetsbare ouderen in de eerste lijn, chronische zorg of GRZ. In multidisciplinaire teams wordt intensief samengewerkt met verzorging/verpleging, paramedici en psychologen om de best mogelijke zorg voor onze cliënten te bieden. De ondersteuning van ons uitstekende medisch secretariaat maakt dat jij je kan richten op jouw primaire taken. Je werkt binnen onze dynamische en professionele organisatie met een fijn team collega’s.

Wat bieden wij?

Afwisselend en uitdagend werken in onze medische vakgroep met ruimte voor ontwikkeling. Je gaat samenwerken binnen onze vakgroep met 6 specialisten ouderengeneeskunde (waarvan 1 collega kaderarts GRZ is), 1 basisarts, 1 physician assistent, 1 verpleegkundig specialist, 1 AIOS ouderengeneeskunde. Verder wordt ons team versterkt door een huisarts in opleiding, coassistent en physician assistant in opleiding.

Uit de samenstelling van onze vakgroep blijkt ook onze affiniteit met het geven van onderwijs en werken we graag in een open leeromgeving. Verder zijn er mogelijkheden tot het doen van wetenschappelijk onderzoek en kan je jouw kennis vergroten door ons samenwerkingsverband met het Universitair Netwerk Ouderen (UNO) en Gerion.

Voor een basisarts is er de mogelijkheid om de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde te gaan volgen. Voor de specialist ouderengeneeskunde is er overleg mogelijk over een aanvullende (kader)opleiding.

De avond- nacht en weekenddiensten worden regionaal verricht door een externe organisatie. Dus: woon je niet in regio Zwolle, dan zijn er tóch mogelijkheden om onze vakgroep te versterken!

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT en de uren/werktijden zijn in overleg.

Wat breng je mee?

Je bent een enthousiaste, breed geïnteresseerde specialist ouderengeneeskunde of basisarts met affiniteit voor de ouderengeneeskunde.

Je bent in het bezit van een academisch diploma tot Basisarts of de afgeronde opleiding tot specialist ouderengeneeskunde en bent BIG-geregistreerd.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor benoeming. Omdat je op de verschillende locaties van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht werkzaam bent, dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Meer weten of solliciteren?

Graag gaan we in gesprek over de inhoud van de functie en vertellen we je meer over het werken bij ZGIJV. We nodigen je dan ook van harte uit voor een oriënterend gesprek. Je kunt hiervoor contact opnemen met Ernst van Apeldoorn, manager behandelcentrum, via telefoonnummer 06-36266088 of met Susanne Westerhoff, specialist ouderengeneeskunde, via 038- 4574378.

Solliciteren kan via de website of door te mailen naar werken@zgijv.nl

Solliciteer

Het Zonnehuis

Nijenhuislaan 175
8043 WB ZWOLLE
038 - 457 4574
info@zgijv.nl
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo