Home | Werken & Leren | Verzorgende IG- Havenbuurt (20-28 uur per week)
Terug naar Werken & Leren

Verzorgende IG- Havenbuurt (20-28 uur per week)

Locatie: Het Zonnehuis

Zorgen moet je doen, niet maken!

 

 

Dit ga je doen

Met jouw kwaliteiten als gediplomeerd verzorgende IG weet je maatwerk zorg te bieden aan de bewoners in de ouderenzorg, doelgroep psychogeriatrie . Je bent verantwoordelijk voor het bieden van kwalitatief goede zorg, waarbij structuur zeer belangrijk is. Naast deze zorg, draag je bij aan een prettige huiselijke sfeer en veilige omgeving waarbij ruimte is voor welzijn. Je stimuleert en begeleidt de bewoners conform hun zorgplan, je onderhoudt contact met familie, vrijwilligers en andere disciplines. Je observeert, signaleert en rapporteert en neemt vervolgacties. Met je collega’s maak je deel uit van een hecht team waarbij het belangrijk is dat alle neuzen dezelfde kant op staan om de beste zorg te leveren.

Dit ben jij

Je bent enthousiaste, betrokken en proactieve (gediplomeerde) Verzorgende IG die zorg wil bieden in de ouderenzorg. Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het geven van kwalitatief goede zorg aan onze bewoners. Naast het verlenen van zorg lever je een positieve bijdrage aan het bevorderen van een goed woon- en leefklimaat. Je stimuleert en begeleidt de bewoners, conform hun zorgplan, om mee te doen aan bijvoorbeeld huishoudelijke en/of creatieve activiteiten. Je onderhoud contact met familie, vrijwilligers en andere disciplines. Je observeert, signaleert en rapporteert zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties.

Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat. Je biedt professionele en persoonlijke zorg en draagt bij aan een goede sfeer waarin de cliënt zich thuis voelt.

Dit bieden wij

Een goede inwerkperiode die zo ingericht is rekening houdend met jouw voorkennis en ervaring. We vragen wat van je, maar je krijgt er ook veel voor terug. Een uitdagende werkplek, een prettige werksfeer en leuke professionele collega’s.

Een vast dienstverband voor 20 uur per week.  Het salaris is conform FWG 35 -max. Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en kan je gebruik maken van het fietsplan en voordelen in het kader van vitaliteit op o.a. sportartikelen en sport abonnement.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roelien Lindenhovius (team coördinator) - 06 83004316 of Gerline Zwama (Recruiter) - 06-83131109 

Interesse, klik dan op de knop “solliciteer” en verstuur je motivatiebrief + CV. We kijken uit naar je reactie

Solliciteer

Het Zonnehuis

Nijenhuislaan 175
8043 WB ZWOLLE
038 - 457 4574
info@zgijv.nl
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo