Home | Werken & Leren | Verzorgende IG - 20-28 uur per week- Weteringbuurt PG
Terug naar Werken & Leren

Verzorgende IG - 20-28 uur per week- Weteringbuurt PG

Locatie: Het Zonnehuis

Wil jij graag een steentje bijdragen en zorg verlenen aan oudere mensen. Heb jij daarnaast een afgeronde opleiding MBO verzorgende IG niveau 3? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!

Wie zoeken wij

Voor de Weteringbuurt wij een enthousiaste collega in de functie van Verzorgende IG die ons team wil komen versterken.

De Weteringbuurt is een afdeling op het terrein van het Zonnehuis waar 39 bewoners verblijven met een psycho-geriatrisch ziektebeeld verdeeld over 4 straten. Je komt te werken op 1 van deze straten.

Dit ben jij

Je bent enthousiaste, betrokken en proactieve (gediplomeerde) Verzorgende IG die zorg wil bieden in de ouderenzorg. Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het geven van kwalitatief goede zorg aan onze bewoners. Naast het verlenen van zorg lever je een positieve bijdrage aan het bevorderen van een goed woon- en leefklimaat. Je stimuleert en begeleidt de bewoners, conform hun zorgplan, om mee te doen aan bijvoorbeeld huishoudelijke en/of creatieve activiteiten. Je onderhoud contact met familie, vrijwilligers en andere disciplines. Je observeert, signaleert en rapporteert zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties.

Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat. Je biedt professionele en persoonlijke zorg en draagt bij aan een goede sfeer waarin de cliënt zich thuis voelt.

Dit bieden wij

Een goede inwerkperiode die zo ingericht is rekening houdend met jouw voorkennis en ervaring. We vragen wat van je, maar je krijgt er ook veel voor terug. Een uitdagende werkplek, een prettige werksfeer en leuke professionele collega’s.

Een parttime contract voor onbepaalde tijd. Het salaris is conform FWG 35 -max. € 2668,93 (afhankelijk van jouw ervaring). Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en kan je gebruik maken van het fietsplan en voordelen in het kader van vitaliteit op o.a. sportartikelen en sportabonnement.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerline Zwama (Recruiter) 06-83131109. Interesse, klik dan op de knop “solliciteer” en stuur je motivatiebrief + CV. We kijken uit naar je reactie.

.

Solliciteer

Het Zonnehuis

Nijenhuislaan 175
8043 WB ZWOLLE
038 - 457 4574
info@zgijv.nl
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo