Home | Werken & Leren | Zorgondersteuner- Flexpool - 0-20 uur per week
Terug naar Werken & Leren

Zorgondersteuner- Flexpool - 0-20 uur per week

Ben jij een gediplomeerd helpende niveau 2 en ben jij de persoon die met een glimlach de beste zorg aan onze bewoners wil bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteer

Dit ga je doen

Als zorgondersteuner bied je de bewoners ondersteuning in hun persoonlijke verzorging. Je begeleidt en ondersteunt hen bij het wassen, aan- of uitkleden, toiletgang, het aan- en uittrekken van steunkousen en indien nodig bij het eten en drinken. Jij draagt met een glimlach bij aan een prettige dag voor onze bewoners of onze cliënten vanuit de thuiszorg. Je observeert en rapporteert bijzonderheden in de uitvoering van de zorg en je bent verantwoordelijk voor een juiste overdracht aan je collega’s.

Dit vragen wij

Je bent een enthousiaste gediplomeerde Helpende zorg en welzijn,  niveau 2 en hebt ervaring binnen de ouderenzorg. Je vindt het prettig om flexibel te werken en  je eigen werktijden te bepalen. Er zijn dag- avond- en nachtdiensten beschikbaar.

Je houdt van afwisseling in je werk en je kiest er voor om zoveel mogelijk ervaring op te doen op verschillende locaties. Je hebt hart voor de cliënt en oog voor de kwaliteit van zorg. Je staat stevig in je schoenen, bent communicatief vaardig en collegiaal. Samen met je collega’s ga jij voor het beste resultaat. Je biedt professionele en persoonlijke zorg en draagt bij aan een goede sfeer.

Dit bieden wij

Wij bieden een flexibele baan aan, maar wel met vaste contracturen.  Ook vinden we een goede inwerkperiode erg belangrijk, waarbij rekening wordt gehouden met jouw voorkennis en ervaring. We vragen wat van je, maar je krijgt er ook veel voor terug! Een uitdagende werkplek, prettige werksfeer en leuke, professionele collega’s. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT.

De functie van zorgondersteuner is ingeschaald in FWG 25 (€1747,66 tot €2.397.39 per maand). Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en kan je gebruik maken van het fietsplan en voordelen in het kader van vitaliteit op o.a. sportartikelen en sportabonnement.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerline Zwama, recruiter, via 06-83131109

Solliciteer

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo