Home | Werken & Leren | Open Sollicitatie
Terug naar Werken & Leren

Open Sollicitatie

Zit er geen passende vacature bij? Houd deze site dan goed in de gaten of stuur een open sollicitatie.

Solliciteer

Een baan bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht?

Werken bij ons, is werken met flexibiliteit, variëteit en gezelligheid. Je komt te werken in een leuk, gemotiveerd team dat elke dag alle kansen benut om onze cliënten een gevoel van waardering te geven. Het team staat open voor initiatief en een kritische blik en geeft jou dus voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en om te groeien. Je dienstrooster is duidelijk en zo flexibel dat je je eigen werktijden zoveel mogelijk bepaalt. En dankzij onze gezellig bewoners, is elke dag een feestje op onze zorglocaties! Kortom: genoeg redenen om bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht aan de slag te gaan en een waardevolle bijdrage te leveren aan de ouderenzorg.

Waar je er als mens toe doet!

Wij bieden zorg en behandeling vanuit vijf locaties, de Esdoorn, de Venus , de Riethorst en het Zonnehuis in Zwolle en de Hoekstee in Ommen. Elke locatie heeft een eigen gezicht. Tevens bieden wij zorg bij u aan huis ter ondersteuning van uw dagelijkse leven en zijn we de hoofdaanbieder in Stadshagen, Assendorp, Kamperpoort, Veerallee, Pierik en Zwolle centrum. Mocht het nodig zijn, dan kunt u bij ons terecht voor therapeutische behandelingen, revalidatie, observatie en dagbesteding.

Wilt u een keer kennis maken met één van onze locaties? U bent van harte welkom! Onze consulenten Wonen, Zorg en Welzijn geven u graag een rondleiding. Wilt u graag meer informatie over onze zorg- en dienstverlening? Bekijk dan het gehele aanbod van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht.  

 

Kortom: ben jij een verpleegkundige, verzorgende IG of op een ander gebied een zorgverlener en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de ouderenzorg? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod aan vacatures. Zit er geen passende vacature bij? Stuur dan een open sollicitatie.

Solliciteer

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo