Home | Werken & Leren | Verzorgende IG- Flexpool
Terug naar Werken & Leren

Verzorgende IG- Flexpool

Wil jij samen met ons kwalitatief hoogwaardige zorg leveren? Heb jij affiniteit met ouderen? Maak jij het verschil voor onze cliënten? Dan maken wij graag kennis met jou! Wanneer je bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht aan de slag gaat, werk je in teamverband en lever je een bijdrage aan de beste zorg voor onze cliënten. Waar je er al mens toe doet, dat is wat Zonnehuisgroep IJssel-Vecht nastreeft.

Solliciteer

Wie zoeken wij

We zoeken voor meerdere locaties binnen onze organisatie gediplomeerde Verzorgende IG niveau 3 of Verzorgende IG/Verpleegkundige niveau 4 of 5. Ook als je nog bezig bent met de opleiding, ben je van harte welkom om te solliciteren. De flexpool van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht kun je zien als intern uitzendbureau voor onze zorg. Afdelingen die tijdelijk behoefte hebben aan inzet van extra medewerkers kunnen een beroep doen op onze flexpool. Als flexmedewerker werk je daardoor op verschillende locaties en/of afdelingen van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Je kunt worden ingezet op losse diensten of voor een langere periode bij vervanging. Door onze flexpool kunnen onze cliënten altijd rekenen op de zorg die zij nodig hebben

Dit ben jij

Je bent een enthousiaste gediplomeerde verzorgende IG of verpleegkundige. Je vindt het prettig om flexibel te werken, je eigen werktijden te bepalen en te kunnen kiezen voor welke locatie je werkt. Je houdt van afwisseling in je werk en je kiest er voor om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Je hebt hart voor de cliënt en oog voor de kwaliteit van zorg. Je staat stevig in je schoenen, bent communicatief vaardig en collegiaal. Samen met je collega’s ga jij voor het beste resultaat. Je biedt professionele en persoonlijke zorg en draagt bij aan een goede sfeer waarbij onze cliënten zich thuis voelen.

Dit bieden wij

Wij bieden een flexibele baan aan, maar wel met vaste contracturen aangepast naar jouw wensen. Ook vinden we een goede inwerkperiode erg belangrijk, waarbij rekening wordt gehouden met jouw voorkennis en ervaring. We vragen wat van je, maar je krijgt er ook veel voor terug! Een uitdagende werkplek, prettige werksfeer en leuke, professionele collega’s. De CAO-VVT is van toepassing.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Recruiter Gerline Zwama. Bel of app naar telefoonnummer 06-83 13 11 09 of stuur een mail naar werken@zgijv.nl .

Solliciteer

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo