Home | Werken & Leren | Verzorgende IG- Psychogeriatrie - Dorpenbuurt
Terug naar Werken & Leren

Verzorgende IG- Psychogeriatrie - Dorpenbuurt

Locatie: Het Zonnehuis

Je maakt als Verzorgende IG graag het verschil in het dagelijks leven van de bewoners. Je geeft de zorg en aandacht die zij verdienen en signaleert tijdig veranderingen in de gezondheidssituatie.

Solliciteer

Wie zoeken wij

Met jouw kwaliteiten als gediplomeerd verzorgende IG weet je maatwerk zorg te bieden aan de bewoners in de ouderenzorg, doelgroep psychogeriatrie . Je bent verantwoordelijk voor het bieden van kwalitatief goede zorg, waarbij structuur zeer belangrijk is. Naast deze zorg, draag je bij aan een prettige huiselijke sfeer en veilige omgeving waarbij ruimte is voor welzijn. Je stimuleert en begeleidt de bewoners conform hun zorgplan, je onderhoudt contact met familie, vrijwilligers en andere disciplines. Je observeert, signaleert en rapporteert en neemt vervolgacties. Met je collega’s maak je deel uit van een hecht team waarbij het belangrijk is dat alle neuzen dezelfde kant op staan om de beste zorg te leveren.

Wij zoeken iemand die voor 24 tot 32 uur per week beschikbaar is. Uren gaan in overleg.

Dit ben jij

Je bent enthousiaste, betrokken en proactieve (gediplomeerde) Verzorgende IG die zorg wil bieden in de ouderenzorg. Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het geven van kwalitatief goede zorg aan onze bewoners. Naast het verlenen van zorg lever je een positieve bijdrage aan het bevorderen van een goed woon- en leefklimaat. Je stimuleert en begeleidt de bewoners, conform hun zorgplan, om mee te doen aan bijvoorbeeld huishoudelijke en/of creatieve activiteiten. Je onderhoud contact met familie, vrijwilligers en andere disciplines. Je observeert, signaleert en rapporteert zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties.

Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat. Je biedt professionele en persoonlijke zorg en draagt bij aan een goede sfeer waarin de cliënt zich thuis voelt.

Dit bieden wij

Je komt te werken in het Zonnehuis in Stadshagen op de Havenbuurt. De Havenbuurt is een gesloten PG-afdeling. Binnen de Havenbuurt zijn herkenbare straten met elk hun eigen naam.

Een goede inwerkperiode die zo ingericht is rekening houdend met jouw voorkennis en ervaring. We vragen wat van je, maar je krijgt er ook veel voor terug. Een uitdagende werkplek, een prettige werksfeer en leuke professionele collega’s.

We bieden een vast dienstverband voor 24-32 uur per week. Het salaris is conform FWG 35 -max. Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, collectieveverzekeringen en profiteer je van aantrekkelijke opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolien Mackaay (team coördinator) - 06-83136638 of Gerline Zwama (Recruiter) - 06-83131109

Solliciteer

Het Zonnehuis

Nijenhuislaan 175
8043 WB ZWOLLE
038 - 457 4574
info@zgijv.nl
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo