Home | Werken & Leren | Verzorgende IG- De Esdoorn- Woonzorg
Terug naar Werken & Leren

Verzorgende IG- De Esdoorn- Woonzorg

Locatie: De Esdoorn

Voor onze locatie die Esdoorn, zoeken wij een enthousiaste Verzorgende IG. Zorglocatie de Esdoorn, is te vinden aan de rand van de Zwolse wijk Dieze, één van de oudste wijken van Zwolle. De Esdoorn biedt wonen, zorg en welzijn aan 64 cliënten verzorgingshuiszorg en aan 19 cliënten verpleeghuiszorg. Binnen het team verpleeghuiszorg is vacatureruimte ontstaan.

Solliciteer

Dit ben jij

Je bent enthousiaste, betrokken en proactieve (gediplomeerde) Verzorgende IG die zorg wil bieden in de ouderenzorg. Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het geven van kwalitatief goede zorg aan onze bewoners. Naast het verlenen van zorg lever je een positieve bijdrage aan het bevorderen van een goed woon- en leefklimaat. Je stimuleert en begeleidt de bewoners, conform hun zorgplan, om mee te doen aan bijvoorbeeld huishoudelijke en/of creatieve activiteiten. Je onderhoud contact met familie, vrijwilligers en andere disciplines. Je observeert, signaleert en rapporteert zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties. Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat. Je biedt professionele en persoonlijke zorg en draagt bij aan een goede sfeer waarin de cliënt zich thuis voelt

Dit bieden wij

Een goede inwerkperiode die zo ingericht is rekening houdend met jouw voorkennis en ervaring. We vragen wat van je, maar je krijgt er ook veel voor terug. Een uitdagende werkplek, een prettige werksfeer en leuke professionele collega’s. Het salaris is conform FWG 35 -max. € 2668,93 (afhankelijk van jouw ervaring). Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en kan je gebruik maken van het fietsplan en voordelen in het kader van vitaliteit op o.a. sportartikelen en sport abonnement.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nynke Leijrik (teamcoördinator ) - 06 200 28 599 of Gerline Zwama (Recruiter) 06-83131109 Interesse? Klik dan op de knop “solliciteer” en stuur je motivatiebrief + CV naar ons op. We kijken uit naar je reactie.

Solliciteer

De Esdoorn

Esdoornstraat 7
8021 WB Zwolle
038 - 457 4141
info@zgijv.nl
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo