Home | Werken & Leren | Teamcoördinator Flexpool & Planbureau - 28-32 uur per week
Terug naar Werken & Leren

Teamcoördinator Flexpool & Planbureau - 28-32 uur per week

Locatie: De Esdoorn

Ben jij op zoek naar een dynamische, centrale rol midden in de organisatie? Waarbij je leiding geeft aan de flexpool en het planbureau?

Solliciteer

Dit ga je doen

Vanuit jouw rol heb je veel contacten: met flexmedewerkers, de planners op het planbureau en ook met HR en alle teamcoördinatoren op de zorglocaties als het gaat om flexmedewerkers en planning/roostering. Je vaste werkplek is op locatie De Esdoorn met het team van het planbureau (2Match).

Als leidinggevende voor de flexpool (zo'n 180 medewerkers):
De flexpool is jouw team. Dit is een zeer diverse groep mensen qua leeftijd, functieniveau en achtergrond die om verschillende redenen zelf kiezen voor een flexcontract. Zij werken op verschillende locaties van Zonnehuisgroep IJsel-Vecht. Jij bent hun hiërarchisch leidinggevende. Zaken rondom contracten, functioneren, ziekteverzuim, scholing, indiensttreding en uitdiensttreding liggen bij jou. Als het gaat om het volume van de pool en aanname van nieuwe flexmedewerkers: jij kijkt naar benodigde capaciteit, in overleg met de teamcöordinatoren en conform gemaakte afspraken rondom flex-capaciteit. De recruiter zorgt voor de werving en het eerste sollicitatiegesprek, daarna voer jij het arbeidsvoorwaardengesprek en pakt het verder op.

Als leidinggevende voor het planbureau (8 collega's):                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Het planbureau is een zeer dynamische plek in de organisatie. Het team bestaat uit ervaren collega's en maakt de roosters voor zo'n 950 medewerkers en 5 zorg-locaties en regelt de vervanging bij ziekte of andere ad hoc situaties. Ook heeft het beheer van het roosterpakket een functie binnen het planbureau, jij bent hier bij betrokken als het gaat om functionaliteiten van het pakket en de prestaties van de leverancier. Voor het planbureau draag jij overkoepelend zorg voor een soepele gang van zaken rondom roostering en de communicatie tussen planbureau, teams en teamcoördinatoren. Je bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening van het planbureau en verzorgt, analyseert en rapporteert stuurinformatie. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over de optimalisatie van de planning.

Dit ben jij

Je houdt van veel afwisseling en flexibiliteit in je werkweek, zowel qua locaties als qua mensen en taken. Je bent een denker én een doener en bent pro-actief, stapt makkelijk op mensen af en zorgt dat je dingen voor elkaar krijgt of de informatie krijgt die je nodig hebt. Je kunt goed overzicht houden in de dynamiek. Je kunt bepaalde ontwikkelingen signaleren – bijvoorbeeld m.b.t. capaciteit, maar ook op teamniveau of medewerker niveau - en kunt passende oplossingen bedenken en inzetten. Je communiceert gemakkelijk naar allerlei mensen over allerlei onderwerpen en bent laagdrempelig benaderbaar. Je hebt leidinggevende ervaring – bij voorkeur aan medewerkers op afstand en aan een zelfstandig team. Je hebt kennis van en ervaring met planning/roostering.  

Dit bieden wij

Uitdagend werk in een team met prettige werksfeer en leuke, professionele collega’s.
We bieden een contract voor 28-32 uur per week. Je wordt aangesteld voor de duur van 1 jaar, met de intentie dit te verlengen voor onbepaalde tijd. De CAO VVT is van toepassing, de functie is ingedeeld in FWG 55 (salaris is maximaal 4021 per maand op fulltime basis). We bieden  aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering, collectieve verzekeringen en een vitaliteitsbudget.

 

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerline Zwama (recruiter) via 06-83131109  of Hanneke van Stigt Thans (Interim manager planbureau) via 06-12503057. Reageren kan tot en met 31 augustus.

De gesprekken vinden plaats op 24 en 26 september.

Solliciteer

De Esdoorn

Esdoornstraat 7
8021 WB Zwolle
038 - 457 4141
info@zgijv.nl
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo