Home | Werken & Leren | Verzorgende IG- Verpleeghuis- De Esdoorn
Terug naar Werken & Leren

Verzorgende IG- Verpleeghuis- De Esdoorn

Locatie: De Esdoorn

Wil jij graag een steentje bijdragen en zorg verlenen aan oudere mensen?

Solliciteer

Dit zoeken wij

Zorglocatie de Esdoorn, is te vinden aan de rand van de Zwolse wijk Dieze, één van de oudste wijken van Zwolle. Voor onze PG afdeling zoeken we een gemotiveerde en enthousiaste Verzorgende IG.  

Het huis straalt gezelligheid en warmte uit. Wij organiseren veel activiteiten en de familiebetrokkenheid is hoog. De teams bestaan uit assistenten wonen & welzijn, helpenden, verzorgenden IG en verpleegkundigen.         

Dit ben jij

Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het geven van kwalitatief goede (verpleeghuis) zorg aan onze bewoners. Naast het verlenen van zorg lever je een positieve bijdrage aan het bevorderen van een goed woon- en leefklimaat. Je stimuleert en begeleidt de bewoners, conform hun zorgplan, om mee te doen aan bijvoorbeeld huishoudelijke en/of creatieve activiteiten. Je onderhoud contact met familie, vrijwilligers en andere disciplines. Je observeert, signaleert en rapporteert zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties. Je draagt jouw steentje bij aan het opleiden van nieuwe medewerkers in de zorg, door leerlingen en stagiaires te begeleiden bij onder andere adl handelingen en communicatie met de bewoners en familieleden. Jij zorgt ervoor dat zij een positieve leerervaring hebben in de ouderenzorg.

Dit bieden wij

Een goede inwerkperiode die zo ingericht is rekening houdend met jouw voorkennis en ervaring. We vragen wat van je, maar je krijgt er ook veel voor terug. Een uitdagende werkplek, een prettige werksfeer en leuke professionele collega’s. Het salaris is conform FWG 35 -max. € 2668,93 (afhankelijk van jouw ervaring). Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en kan je gebruik maken van het fietsplan en voordelen in het kader van vitaliteit op o.a. sportartikelen en sport abonnement.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Esther Veurink (teamcoördinator ) - 06 83279194 of Gerline Zwama (Recruiter) 06-83131109 Interesse? Klik dan op de knop “solliciteer” en stuur je motivatiebrief + CV naar ons op. We kijken uit naar je reactie.

Solliciteer

De Esdoorn

Esdoornstraat 7
8021 WB Zwolle
038 - 457 4141
info@zgijv.nl
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo