Home | Werken & Leren | Verzorgende IG - Nachtdienst- Thuiszorg
Terug naar Werken & Leren

Verzorgende IG - Nachtdienst- Thuiszorg

Locatie: Thuiszorg

Jij werkt wanneer de rest van Nederland slaapt. Als een echte nachtbraker vind je het heerlijk om in je auto rond te rijden en verantwoordelijk te zijn voor de cliënten in de nachtdienst van de thuiszorg.

Solliciteer

Dit ga je doen

De werkzaamheden van een Verzorgende IG richten zich op verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische handelingen gedurende de nacht. De uitgangspunten zijn dat je de cliënt helpt om zelf zo lang mogelijk de regie te houden en het faciliteren van goede nachtrust voor de cliënt.
Als verzorgende IG voer je de zorg uit en signaleer je veranderingen in gezondheid en het welbevinden van de cliënt. Je gaat de wijk in om de zorg te leveren en bent verantwoordelijk voor een goede afhandeling van binnenkomende telefoontjes tijdens de nachtdienst. Tijdens de nachtdienst kun je altijd terugvallen op een verpleegkundige die als achterwacht fungeert.

ZGIJV biedt Thuiszorg in de wijken Stadshagen en Assendorp/centrum. De thuiszorg biedt een dynamische en professionele werkomgeving, waarbij de thuiszorg zich steeds meer tot een zelfstandig team ontwikkelt en het continu verbeteren centraal staat.

Dit vragen wij

Als Verzorgende IG beschik je over de benodigde ervaring en ben je in het bezit van het vereiste diploma en rijbewijs B. Je kunt goed overweg met digitale systemen, beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Verder ben je initiatiefrijk, stressbestendig in complexe en ad hoc situaties en heb je goede sociale en contactuele vaardigheden.

Dit bieden wij                                     

Een goede inwerkperiode die zo ingericht is rekening houdend met jouw voorkennis en ervaring. We vragen wat van je, maar je krijgt er ook veel voor terug. Een uitdagende werkplek, een prettige werksfeer en leuke professionele collega’s.

De cao-VVT is van toepassing, de functie is ingedeeld in FWG 35 -max. € 2.668,93 (afhankelijk van jouw ervaring). Daarnaast bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, collectieve verzekeringen en profiteer je van aantrekkelijke opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Het betreft een contract voor onbepaalde tijd. We bieden vaste uren op papier tussen de  16 – 24 uur per week. 

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerline Zwama, Recruiter via 06-83131109 of met Sandra de Ruiter (wijkverpleegkundigen) op 038 457 4433

Solliciteer

Thuiszorg

Nijenhuislaan 175
8043 WB Zwolle
038 - 457 4433
wijkverpleegkundige@zgijv.nl
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo