Home | Werken & Leren | Verzorgende IG- PG - De Riethorst
Terug naar Werken & Leren

Verzorgende IG- PG - De Riethorst

Locatie: De Riethorst

Ben jij verzorgende IG en vind jij het leuk om met een glimlach de beste zorg te geven aan onze bewoners, dan zoeken wij jou!!

Solliciteer

Dit ben jij


Wij zoeken een collega, die vol enthousiasme de beste, maar bovenal warme, zorg wil leveren samen met het team aan onze bewoners. Als medewerker in dit zelf organiserende team heb je zelf invloed op het leveren van de best passende zorg aan de bewoners, je zoekt samen naar de beste manier om een positieve bijdrage te leveren aan het bevorderen van een goed woon- en leefklimaat. Je stimuleert en begeleidt de bewoners, conform hun zorgplan, om mee te doen aan bijvoorbeeld huishoudelijke en/of creatieve activiteiten. Je onderhoudt contact met familie, vrijwilligers en andere disciplines. Je observeert, signaleert en rapporteert zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties.

Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG niveau 3 en bent flexibele inzetbaarheid voor 24-28 uur per week. We vinden het belangrijk dat je alle diensten kunt draaien: dag- avond- nacht- en weekeinddiensten

Dit bieden wij


Wij zijn een organisatie die volop in beweging is en open staat voor vernieuwing en verdere ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf ook kan blijven ontwikkelen en wij helpen jou daar graag bij.  Wij bieden jou een vast contract voor 24-28 uur per week. Het salaris is conform FWG 35 van de cao VVT. De inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, collectieve verzekeringen en profiteer je van aantrekkelijke opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

De locatie

De Riethorst is gevestigd binnen woonzorgcentrum Rivierenhof in de Aa-landen in Zwolle. De Aa-landen is een geliefde woonwijk met goede voorzieningen voor jong en oud. De Riethorst heeft ruime huiskamers en uitsluitend eenpersoonskamers. Wij stimuleren de cliënt om van de eenpersoonskamer zoveel mogelijk een eigen geliefde en vertrouwde woonomgeving te maken. Bijvoorbeeld door eigen meubels of andere dierbare spullen mee te brengen, zoals het oude dressoir waar de zondagse kopjes in staan, het schilderij aan de muur uit het ouderlijk huis of de foto’s van de (klein)kinderen.

De binnentuin biedt de cliënt de mogelijkheid om bij mooi weer lekker buiten te zitten en deel te nemen aan tuinactiviteiten.

Informatie


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henriette Fraters (teamcoördinator)06-20534967 of Gerline Zwama (Recruiter) 06-83131109.

Interesse: klik dan op de knop “solliciteer” en stuur je motivatiebrief + CV. We kijken uit naar je reactie.

Solliciteer

De Riethorst

Zijpe 4
8032 HX Zwolle
038 - 457 4574
info@zgijv.nl
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo