Home | Werken & Leren | Verpleegkundige Thuiszorg
Terug naar Werken & Leren

Verpleegkundige Thuiszorg

Locatie: Thuiszorg

"Achter elke deur een ander verhaal! Voor de Thuiszorg zijn wij per direct op zoek een enthousiaste verpleegkundige

Solliciteer

Dit ben jij

Je bent een enthousiaste Verpleegkundige (BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister V&VN). Je hebt hart voor de cliënt en oog voor kwaliteit van zorg. Je vindt het belangrijk dat de cliënten zo lang mogelijk hun zelfstandigheid behouden en je ondersteunt hen in eigen regie en zelfzorg. Zorg aan huis vind je een uitdaging. Ook vind je het leuk om de verantwoordelijkheid te nemen t.a.v. teamtaken (roostering/planning) en wil jij hier een actieve bijdrage inleveren naast de cliëntenzorg. Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat. Als persoon sta je stevig in je schoenen en ben je communicatief sterk. Je biedt professionele en persoonlijke zorg en draagt bij aan een goede sfeer waarbij de cliënt zich thuis voelt.

Dit bieden wij

Een goede inwerkperiode die zo ingericht is rekening houdend met jouw voorkennis en ervaring. We vragen wat van je, maar je krijgt er ook veel voor terug. Een uitdagende werkplek, een prettige werksfeer en leuke professionele collega’s. ZGIJV biedt Thuiszorg in de wijken Stadshagen en Assendorp/centrum. De thuiszorg biedt een dynamische en professionele werkomgeving, waarbij de thuiszorg zich steeds meer tot een zelfstandig team ontwikkelt en het continu verbeteren centraal staat.

De cao-VVT is van toepassing, de functie is ingedeeld in FWG 40. Het betreft een contract voor onbepaalde tijd voor 16-24 uur per week. U

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sandra de Ruiter of Jolanda Huls (wijkverpleegkundigen) op 038 457 4433 of . Enthousiast? Solliciteer dan via onderstaande knop. Wij kijken uit naar jouw reactie.

Solliciteer

Thuiszorg

Nijenhuislaan 175
8043 WB Zwolle
038 - 457 4433
wijkverpleegkundige@zgijv.nl
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo