Home | Werken & Leren | Verzorgende IG - Geriatrische Revalidatie Zorg
Terug naar Werken & Leren

Verzorgende IG - Geriatrische Revalidatie Zorg

Locatie: Het Zonnehuis

Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat. Je biedt professionele en persoonlijke zorg en draagt bij aan een goede sfeer waarin de cliënt zich thuis voelt.

Solliciteer

Wie zoeken wij

Voor de Stromen- en Dorpenbuurt (doelgroep Revalidatie) zijn wij op zoek naar een enthousiaste zorgverlener die in het bezit is van het diploma Verzorgende IG/ ziekenverzorgende. Je hebt samen met je collega de zorg en de verantwoording voor 62 cliënten. Er wordt 24 uur per dag gerevalideerd, je werkt samen aan de persoonlijke doelen van de cliënt. Daarnaast moet je kunnen inspelen op acute hulpvragen.   

Dit ga je doen

Revalideren is gericht op terugkeer naar de thuissituatie van de revalidant en actief werken aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid. Alles wat een revalidant doet gedurende een gehele dag hoort bij het revalidatieproces. Doelgerichte behandeling is essentieel, maar ook alle dagelijkse levensverrichtingen en rustmomenten dragen bij aan een optimaal herstel en daarmee aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid.

Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het geven van kwalitatief goede zorg aan onze bewoners. Naast het verlenen van zorg lever je een positieve bijdrage aan het bevorderen van een goed woon- en leefklimaat. Je werkt samen binnen een multidisciplinair team, samen met dit team stel je  een behandelplan op en werk je vanuit dit plan aan de persoonlijke revalidatie doelen van de cliënt.

Dit vragen wij

Je bent enthousiaste Verzorgende IG die zorg wil bieden in de ouderenzorg (in kleinschalige setting). Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat. Je biedt professionele en persoonlijke zorg en draagt bij aan een goede sfeer waarin de cliënt zich thuis voelt. Je bent enthousiaste, betrokken en proactieve (gediplomeerde) Verzorgende IG die zorg wil bieden in de ouderenzorg.

Dit bieden wij

Een leuke functie als verzorgende IG voornamelijk voor de nachtdiensten op een leuke locatie waarin je samen met collega’s de dienstverlening verder kunt ontwikkelen. Een goede inwerkperiode die zo ingericht is rekening houdend met jouw voorkennis en ervaring. We vragen wat van je, maar je krijgt er ook veel voor terug. Kortom, een  uitdagende werkplek, een prettige werksfeer en leuke professionele collega’s.

We bieden een contract voor 16 tot 24 uur per week.  Het salaris is conform FWG 35, cao VVT -max. € 2668,93(afhankelijk van jouw ervaring). Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en kan je gebruik maken van het fietsplan en voordelen in het kader van vitaliteit op o.a. sportartikelen en sport abonnement.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rianne Geijtenbeek (teamcoördinator ) 06-230 20 560 of Gerline Zwama (recruiter) 06-83131109

Solliciteer

Het Zonnehuis

Nijenhuislaan 175
8043 WB ZWOLLE
038 - 457 4574
info@zgijv.nl
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo