Home | Werken & Leren | Verpleegkundige - Geriatrische Revalidatie Zorg
Terug naar Werken & Leren

Verpleegkundige - Geriatrische Revalidatie Zorg

Locatie: Het Zonnehuis

Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat. Je werkt samen aan de persoonlijke revalidatiedoelen van de revalidant

Solliciteer

Dit ben jij

Je bent een enthousiaste Verpleegkundige (BIG geregistreerd). Je staat stevig in je schoenen en je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je hart gaat uit naar de doelgroep Geriatrische revalidatie. Je hebt een groot inlevingsvermogen en het belang van de cliënt staat voor jou voorop. Professioneel werken, verantwoordelijkheidsgevoel en coördineren zijn aspecten waar jij je in herkent. Je bent leergierig en je wilt je blijven ontwikkelen in je vakgebied.

Je bent iemand die graag samenwerkt en daarbij zoekt naar mogelijkheden. Je bent in staat om aanwijzingen, richtlijnen en werkbegeleiding te geven aan verzorgenden, leerlingen en stagiairs. Je overlegt met behandelaars en bent in staat om aanwijzingen van behandelaars op te volgen en uit te dragen naar je team.

Dit ga je doen

Revalideren is gericht op terugkeer naar de thuissituatie van de revalidant en actief werken aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid. Alles wat een revalidant doet gedurende een gehele dag hoort bij het revalidatieproces. Doelgerichte behandeling is essentieel, maar ook alle dagelijkse levensverrichtingen en rustmomenten dragen bij aan een optimaal herstel en daarmee aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid.

Als Verpleegkundige vorm je de spil in de zorgverlening aan cliënten. Tot je taken behoren onder meer het begeleiden en verzorgen van cliënten aan de hand van het revalidatiebehandelplan. Het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en bijbehorende schriftelijke verslaglegging, het begeleiden van cliënten naar zelfstandigheid. Je bent in staat om multidisciplinair samen te werken. Als verpleegkundige wordt je in meer complexe situaties ingezet als het centrale aanspreekpunt voor de cliënt. Je brengt de op de cliënt gerichte zorg met elkaar in overeenstemming en je stemt deze zorg op elkaar af, bewaakt dit (individuele) proces en stuurt het bij. Op de afdeling ben jij in staat een sfeer te creëren waar de cliënt zich in thuis voelt.

Dit vragen wij

Je bent enthousiaste Verpleegkundige en bent  BIG geregistreerd. Je hebt ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat. Je biedt professionele en persoonlijke zorg en draagt bij aan een goede sfeer waarin de cliënt zich thuis voelt. Je hebt samen met je collega’s de zorg en de verantwoording voor 62 cliënten. Er wordt 24 uur per dag gerevalideerd, je werkt samen aan de persoonlijke doelen van de cliënt. Daarnaast moet je kunnen inspelen op acute hulpvragen.   

Dit bieden wij

Een leuke functie als Verpleegkundige binnen de GRZ op een leuke locatie waarin je samen met collega’s de dienstverlening verder kunt ontwikkelen. Een goede inwerkperiode die zo ingericht is rekening houdend met jouw voorkennis en ervaring. We vragen wat van je, maar je krijgt er ook veel voor terug. Kortom, een  uitdagende werkplek, een prettige werksfeer en leuke professionele collega’s.

We bieden een contract voor 24 uur per week.  Het salaris is conform FWG 40, cao VVT. Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en kan je gebruik maken van het fietsplan en voordelen in het kader van vitaliteit op o.a. sportartikelen en sport abonnement.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rianne Geijtenbeek (teamcoördinator ) 06-230 20 560 of Gerline Zwama (recruiter) 06-83131109 .

Solliciteer

Het Zonnehuis

Nijenhuislaan 175
8043 WB ZWOLLE
038 - 457 4574
info@zgijv.nl
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo