Home | Werken & Leren | Specialist Ouderengeneeskunde
Terug naar Werken & Leren

Specialist Ouderengeneeskunde

Is samenwerken en communicatie jouw kracht en heb jij als specialist ouderengeneeskunde een innovatieve kijk op de toekomst van de ouderenzorg? Dan zoeken wij jou als specialist ouderengeneeskunde. Zonnehuisgroep IJssel-Vecht is een organisatie waar professionals de ruimte krijgen, waar eigenaarschap wordt gewaardeerd, meepraten en meedoen vanzelfsprekend is. Meer en meer zetten we digitalisering en bewezen technologieën in om in te spelen op de toenemende zorgvraag.

Solliciteer

Waar kom je te werken

Iedere dag realiseren 900 collega’s, binnen vijf woonzorg locaties en met zorg aan huis, de best mogelijke ondersteuning, zorg en behandeling voor bewoners en cliënten in de regio Zwolle en Ommen. Jouw collega’s in de medische vakgroep zijn specialist ouderengeneeskunde, basisarts, physician assistant of verpleegkundig specialist.
Remco Boogaard, specialist ouderengeneeskunde: “Als organisatie maken we de beweging ‘van Zorg naar Leven’. Daarmee bedoelen we dat we een integrale blik hebben op het leven van de bewoner. Dat zie je ook terug in de multidisciplinaire teams waarmee je werkt binnen drie cliëntprocessen: Wonen, leven en zorg (WLZ), Herstelgerichte zorg (GRZ en ELV) en Zorg aan huis (1e lijn). Samen geven we vorm aan hoe we zorg en behandeling het beste kunt organiseren.”

Wat houdt jouw functie in?

Binnen het multidisciplinaire team ben jij eindverantwoordelijk voor complexe medische behandeling voor bewoners en cliënten. De ondersteuning van het medisch secretariaat maakt dat jij je kan richten op jouw primaire taken.
In de regio werk je nauw samen met partners zoals Isala, een groot topklinisch perifeer opleidingsziekenhuis in Zwolle, het medisch specialistisch revalidatiecentrum en diverse ouderenzorgorganisaties, huisartsen en thuiszorgorganisaties.

Wat bieden wij?

Afwisselend en uitdagend werk in een betrokken en ambitieuze organisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg (vvt), ingeschaald in FWG 75. Het dienstverband is voor 36 uur per week. Minder uren werken is bespreekbaar.
We vinden opleiding belangrijk en begeleiden binnen de vakgroep coassistenten, een AIOS ouderengeneeskunde, een verpleegkundig specialist, een physician assistant in opleiding en een huisarts in hun opleiding. Daarnaast heb je de mogelijkheid om wetenschappelijk onderzoek te doen en kun je jouw kennis vergroten door ons samenwerkingsverband met het Universitair Netwerk Ouderen (UNO) en Gerion. En ook niet onbelangrijk, Zwolle is een bruisende, veelzijdige Hanzestad. Centraal gelegen, waar het prettig wonen en werken is.

Wat breng je mee

Je bent een enthousiaste, geregistreerde specialist ouderengeneeskunde met passie, drive en deskundigheid in je vakgebied. Jouw goede communicatieve en verbindende vaardigheden zorgen ervoor dat je gemakkelijk samenwerkt met verschillende collega’s, verwijzers en externe samenwerkingspartners. Je hebt oog voor wat collega’s om je heen nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen.

Ben je basisarts met affiniteit voor de ouderengeneeskunde? Ook dan leren we je graag kennen. We bieden nl. de mogelijkheid om de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde te volgen.

Meer weten of solliciteren?

Je bent van harte welkom! Voor meer informatie is Remco Boogaard, specialist ouderengeneeskunde, bereikbaar via 038- 4574378

Lees hier ook de Blog waarin Remco vertelt over het werken bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht.

Over ons

Bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht staat ‘Waar je er als mens toe doet’ centraal. In alles wat we doen stellen we het welbevinden van bewoners en cliënten voorop. Met passie en liefde ondersteunen we het leven en welbevinden van bewoners en cliënten. Wij werken daarin nauw samen met de familie. We zijn er voor mensen met dementie, somatische en psychische aandoeningen en mensen in de palliatieve fase van hun leven. Met gespecialiseerde revalidatiezorg ondersteunen we herstel en begeleiden we een goede terugkeer naar huis. We bieden zorg aan huis en combineren dit met dagbesteding en een deskundig behandelaanbod in de eerste lijn. Zonnehuisgroep IJssel-Vecht werkt vanuit 5 locaties, ieder met een eigen gezicht: Het Zonnehuis, de Esdoorn, de Venus en de Riethorst in Zwolle en de Hoekstee in Ommen.

Solliciteer

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo