Home | Werken & Leren | Verzorgende IG- PG - Weteringbuurt
Terug naar Werken & Leren

Verzorgende IG- PG - Weteringbuurt

Locatie: Het Zonnehuis

Ben jij verzorgende IG en vind jij het leuk om met een glimlach de beste zorg te geven aan onze bewoners, dan zoeken wij jou!!

Solliciteer

Dit ben jij

Voor de PG-afdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde verzorgenden IG die bij ons willen komen werken. (Uren zijn bespreekbaar, 16-28 uur per week)
Wij zoeken een collega, die vol enthousiasme de beste, maar bovenal warme, zorg wil leveren samen met het team aan onze bewoners. Als medewerker in dit zelf organiserende team heb je zelf invloed op het leveren van de best passende zorg aan de bewoners, je zoekt samen naar de beste manier om een positieve bijdrage te leveren aan het bevorderen van een goed woon- en leefklimaat. Je stimuleert en begeleidt de bewoners, conform hun zorgplan, om mee te doen aan bijvoorbeeld huishoudelijke en/of creatieve activiteiten. Je onderhoudt contact met familie, vrijwilligers en andere disciplines. Je observeert, signaleert en rapporteert zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties.

Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG niveau 3 en bent flexibele inzetbaar.

Dit bieden wij


Wij zijn een organisatie die volop in beweging is en open staat voor vernieuwing en verdere ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf ook kan blijven ontwikkelen en wij helpen jou daar graag bij.  Wij bieden jou een vast contract voor 24-28 uur per week. Het salaris is conform FWG 35 van de cao VVT. De inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, collectieve verzekeringen en profiteer je van aantrekkelijke opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

 

Informatie


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nancy Hospers, (teamcoördinator) 06-83288104  of Gerline Zwama (Recruiter) 06-83131109.

Interesse: klik dan op de knop “solliciteer” en stuur je motivatiebrief + CV. We kijken uit naar je reactie.

Solliciteer

Het Zonnehuis

Nijenhuislaan 175
8043 WB ZWOLLE
038 - 457 4574
info@zgijv.nl
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo