Home | Werken & Leren | Vakantiewerk, met een goed gevoel!
Terug naar Werken & Leren

Vakantiewerk, met een goed gevoel!

Wil jij ook geld verdienen, ervaring opdoen én iets betekenen voor een ander?

Solliciteer

Vakantiewerk doe je bij ons!

Dit is Zonnehuisgroep IJssel-Vecht!

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht is gespecialiseerd in de zorg voor ouderen met verschillende vormen van dementie en belemmeringen in lichamelijk, psychisch of sociaal functioneren. Wij geloven dat de mens in iedere levensfase waardevol is en willen dit blijvend actief ondersteunen. Wij bieden zorg en behandeling vanuit vijf locaties in Zwolle en één in Ommen. Elke locatie heeft een eigen gezicht. Ook bieden wij zorg en behandeling aan huis.

Vakantiewerk met een goed gevoel!

Voor de zomerperiode zijn wij op zoek naar vakantiekrachten om onze collega’s te ondersteunen op de verschillende locaties. Vooral in de maanden juni, juli en augustus hebben wij plek voor jou!

Jouw taken als vakantiewerker zijn heel divers. Je werkt in teamverband en ondersteunt de collega's in de volle breedte bij de zorg voor onze bewoners. Denk hierbij aan dagelijkse activiteiten die voor jou vanzelfsprekend zijn, maar waarbij onze bewoners jouw hulp goed kunnen gebruiken! De werkzaamheden worden in overleg bepaald en zijn afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Dit ben jij!

Vakantiekrachten die zorgfuncties verrichten dienen een opleiding te volgen tot verzorgende IG niveau 3 of Verpleegkundige niveau 4 of 5.

Voldoe jij aan bovengenoemde eisen, heb je affiniteit met ouderen én wil je vakantiewerk doen met een goed gevoel? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier.

Dit bieden wij!

Wil je ervaring opdoen in de zorg én tegelijkertijd een zakcentje bij verdienen?

Zonnehuisgroep IJssel- Vecht heeft mogelijkheden voor vakantiewerkers vanaf 16 jaar en voor in de thuiszorg vanaf 18 jaar. Vakantiekrachten die zorgfuncties verrichten, verdienen bij ons een salaris conform de cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Dus leuk vakantiewerk dat nog goed betaalt ook! En naast het reguliere salaris ontvang je natuurlijk ook vakantiegeld en een uitbetaling van de opgebouwde vakantie-uren.

Vragen?

Heb je nog vragen? Bel of app met onze recruiter Gerline Zwama op 06-83 13 11 09  of mail naar werken@zgijv.nl!

Solliciteer

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo