Home | Werken & Leren | Verzorgende IG- Thuiszorg
Terug naar Werken & Leren

Verzorgende IG- Thuiszorg

Ben jij de enthousiaste en zelfstandige Verzorgende IG die graag bij mensen thuis werkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteer

Dit ben jij

Je bent een enthousiaste Verzorgende IG (bij voorkeur ingeschreven in het kwaliteitsregister V&VN). Je vindt het belangrijk dat de cliënten zo lang mogelijk hun zelfstandigheid behouden en je ondersteunt hen in eigen regie en zelfzorg. Zorg aan huis vind je een uitdaging. Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat. Ook vind je het leuk om de verantwoordelijkheid te nemen t.a.v. teamtaken (roostering/planning) en wil jij hier een actieve bijdrage inleveren naast de cliëntenzorg. Als persoon werk je graag zelfstandig, ben je servicegericht en creatief. Je biedt professionele en persoonlijke zorg en draagt bij aan een goede sfeer waarbij de cliënt zich thuis voelt.

Benieuwd hoe het is om als Verzorgende IG in de thuiszorg te werken? Lees hier de blog waarin Joëlle vertelt hoe zij dit ervaart.

Dit bieden wij

Een goede inwerkperiode die zo ingericht is rekening houdend met jouw voorkennis en ervaring. We vragen wat van je, maar je krijgt er ook veel voor terug. Een uitdagende werkplek, een prettige werksfeer en leuke professionele collega’s. ZGIJV biedt Thuiszorg in de wijken Stadshagen en Assendorp/centrum. De thuiszorg biedt een dynamische en professionele werkomgeving, waarbij de thuiszorg zich steeds meer tot een zelfstandig team ontwikkelt en het continu verbeteren centraal staat.

De cao-VVT is van toepassing, de functie is ingedeeld in FWG 35 -max. € 2.668,93 (afhankelijk van jouw ervaring). Daarnaast bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, kan je gebruik maken van het fietsplan en voordelen in het kader van vitaliteit op o.a. sportartikelen en sportabonnement.

Het betreft een contract voor onbepaalde tijd tussen de 16 tot 32 uur per week.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerline Zwama, Recruiter via 06-83131109 of met Sandra de Ruiter (wijkverpleegkundige) op 038 457 4433

Solliciteer

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo