Home | Werken & Leren | (GZ) Psycholoog
Terug naar Werken & Leren

(GZ) Psycholoog

Ben jij een (GZ-)psycholoog en ben je opzoek naar een werkplek binnen de ouderenzorg en wil je deel uitmaken van een actieve en enthousiaste vakgroep? Dan hebben wij misschien wel de perfecte functie voor jou!

Solliciteer

Dit ga je doen

Als (GZ) Psycholoog binnen Zonnehuisgroep IJssel-Vecht maak je deel uit van een actieve en enthousiaste vakgroep, die bestaat uit 2 GZ-psychologen, 2 basispsychologen, 1 GZ-psycholoog i.o. en 2 psychologisch consulenten. Wij werken op de langdurige zorg afdelingen samen in een duo bestaande uit psycholoog en psychologisch consulent De samenwerking met de artsen wordt nauw opgezocht middels gedragsspreekuren.

Ook werk je  nauw samen met andere disciplines binnen het behandelteam.

Je werkzaamheden bestaan uit de begeleiding en behandeling van cliënten, dit doe je vaak in samenwerking met het zorgteam en/of de cliënt zelf. Daarnaast verricht je (neuro)psychologisch onderzoek. Dit bieden wij zowel intramuraal als extramuraal.

Dit ben jij

  • Je bent een basispsycholoog of geregistreerd GZ-psycholoog.
  • Je hebt kennis op het gebied van somatiek, PG, psychiatrische ziektebeelden en geriatrische revalidatiezorg
  • Bij voorkeur: beschikking over rijbewijs en eigen vervoer, in verband met het reizen tussen de verschillende locaties.

Dit bieden wij

Als je werkt bij de Zonnehuisgroep IJssel-Vecht beteken je echt iets voor mensen. Je maakt onderdeel uit van het multidisciplinaire team binnen de behandeldienst met diverse nieuwe functies. Wij bieden een contract voor 20 uur per week (met de mogelijkheid tot uitbreiding van de uren gedurende 2020) met zicht op een vast contract. Je bent werkzaam op verschillende locaties. Het salaris is conform cao VVT schaal 60 (Psycholoog) of 65 (GZ-Pscycholoog)

Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, kan je gebruik maken van het fietsplan en voordelen in het kader van vitaliteit op o.a. sportartikelen en sportabonnement.

Interesse?

We zien graag je reactie met motivatiebrief en CV tegemoet voor 16 maart aanstaande. De gesprekken worden gevoerd op 20 maart.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yvonne Gorter via 06-83066752

Solliciteer

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo