Home | Werken & Leren | Verzorgende IG - PG - Havenbuurt
Terug naar Werken & Leren

Verzorgende IG - PG - Havenbuurt

Locatie: Het Zonnehuis

Wil jij samen met ons kwalitatief hoogwaardige zorg leveren? Heb jij affiniteit met ouderen? Maak jij het verschil voor onze cliënten? Dan maken wij graag kennis met jou! Wanneer je bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht aan de slag gaat, werk je in teamverband en lever je een bijdrage aan de beste zorg voor onze cliënten. Waar je er al mens toe doet, dat is wat Zonnehuisgroep IJssel-Vecht nastreeft.

Solliciteer

Dit ben jij

Voor de gesloten PG-afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste IG verzorgende die het team in Zwolle wil versterken. Het gaat om een functie voor 28 uur per week. Wij zoeken een collega, die vol enthousiasme de beste, maar bovenal warme, zorg wil leveren aan onze bewoners. Als medewerker in dit zelf organiserende team heb je zelf invloed op het leveren van de best passende zorg aan de bewoners, je zoekt samen naar de beste manier om een positieve bijdrage te leveren aan het bevorderen van een goed woon- en leefklimaat. Je stimuleert en begeleidt de bewoners conform hun zorgplan, om mee te doen aan bijvoorbeeld huishoudelijke en/of creatieve activiteiten. Je onderhoudt contact met familie, vrijwilligers en andere disciplines. Je observeert, signaleert en rapporteert zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties.

Benieuwd hoe het is om als Verzorgende IG - PG te werken? Lees hier de blog van Nathalie.

Voor deze functie ben je in het bezit van een diploma verzorgende IG (minimaal niveau 3) en je bent flexibel inzetbaar.

Dit bieden wij

Wij zijn een organisatie die volop in beweging is en open staat voor vernieuwing en verdere ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf ook kan blijven ontwikkelen en wij helpen jou daar graag bij. Wij bieden jou een vast contract aan voor 24-28 uur per week. Het salaris is conform FWG 35 van de cao VVT. De inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, collectieve verzekeringen en profiteer je van aantrekkelijke opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Informatie

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met 

Roelien Lindenhovius, (teamcoördinator) 06-83004316 of Gerline Zwama (Recruiter) 06-83131109.

Interesse: klik dan op de knop “solliciteer” en stuur je motivatiebrief + cv. We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer

Het Zonnehuis

Nijenhuislaan 175
8043 WB ZWOLLE
038 - 457 4574
info@zgijv.nl
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo