Home | Werken & Leren | Leren

Leren bij...

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht biedt een zeer gevarieerde leeromgeving om leerlingen en stagiaires voor te bereiden op hun toekomstige beroepsuitoefening. Op deze manier willen wij een maatschappelijke bijdrage leveren aan gekwalificeerd personeel voor de sector. Als opleidingsorganisatie kunnen leerlingen en stagiaires die een opleiding volgen op het gebied van zorg en welzijn bij ons terecht. Het bieden van gedegen en aantrekkelijke leer- en stageplaatsen voor de beroepspraktijkvorming (BPV) zien wij als een investering in de toekomst. Ieder jaar hebben wij dan ook plek voor 80 BOL (Beroeps Opleidende Leerweg) stagiaires en is er plek voor 13 tot 15 BBL-ers (Beroeps Begeleidende Leerweg).

BOL stagiaires

De BOL stagiaires worden door de BPV coördinator van school aangemeld en ontvangen een stagevergoeding conform de CAO VVT. Wij hebben hiervoor een samenwerkingsverband met Landstede. Ben je op zoek naar een stageplaats en zou je graag stage willen lopen bij ons? Neem dan contact op met je BPV coördinator van school, hij of zij kan je bij ons aanmelden. 

BBL leerlingen

De BBL leerlingen gaan werken en leren. Zij ontvangen een leer-arbeidsovereenkomst conform de CAO VVT voor de duur van hun opleiding. Helaas zijn op dit moment alle beschikbare opleidingsplaatsen bezet, hierdoor zijn er geen vacatures. Zodra er opleidingsplaatsen ontstaan, zullen wij dit op onze website onder vacatures vermelden.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over ons stage- en opleidingsaanbod? Neem dan gerust contact op met de afdeling HR via opleiding@zgijv.nl.

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo